Mer om oss

Välkommen till Rökmaskinsguiden! Vi är en webbplats som är dedikerad till att ge dig de bästa tipsen och råden för att använda rökmaskiner på ett säkert och effektivt sätt.

Vi på Rökmaskinsguiden har lång erfarenhet av att använda rökmaskiner inom olika sammanhang, och vi vet vad som krävs för att skapa en fantastisk atmosfär med hjälp av rök. På vår webbplats hittar du allt du behöver veta om rökmaskiner, inklusive hur du väljer rätt maskin, hur du använder den på ett säkert sätt och hur du får ut det bästa av din rökmaskin.

Vi på Rökmaskinsguiden är också här för att hjälpa dig om du har frågor eller behöver råd om hur du använder din rökmaskin. Du kan enkelt kontakta oss genom vårt kontaktformulär, och vi lovar att svara så snabbt som möjligt.

Tack för att du besöker Rökmaskinsguiden! Vi hoppas att du hittar det du behöver här, och att du får en fantastisk upplevelse med din rökmaskin.

Så testar vi bästa rökmaskinen

Så tjänar vi pengar

Rökmaskinsguidenär oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en rökmaskin hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din produkt. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Är vi då inte beroende av dessa samarbetspartners och därmed partiska? Nej, inte alls. För det första grundar vi våra tips på olika oberoende tester som redan gjorts. För det andra har varje återförsäljare mängder med . Det är bara upp till oss välja exakt vilken vi ska rekommendera.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

/Lars Nilsson chefredaktör

Drift

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.

Kontakt