Tillbehör till din rökmaskin

Rökmaskiner är en populär effekt som används inom många olika områden, såsom scenografi, fester och evenemang. För att få ut mesta möjliga av sin rökmaskin finns det en rad tillbehör som kan vara användbara att ha.

Här är några ställen som har en hel del tillbehör som rökvätska, rengöringsvätska etc..

Partykungen.se ->

Kjell & Company ->

Ett vanligt tillbehör är en fjärrkontroll, som ger möjlighet att styra rökmaskinen på avstånd. Detta kan vara praktiskt om man exempelvis vill starta eller stänga av rökmaskinen utan att behöva gå fram till den fysiskt.

En rökmaskinpump kan också vara ett bra tillbehör, särskilt om man använder rökmaskinen ofta och vill få den att producera mer rök. Pumphuset kan placeras på en annan plats än rökmaskinen, vilket kan underlätta om man behöver extra rök på en plats där rökmaskinen inte kan nå.

En rökmaskinsfiltreringsenhet kan också vara ett bra tillbehör, särskilt om man använder rökmaskinen inomhus där det kan finnas oro för luftkvaliteten. Filtreringsenheten kan hjälpa till att fånga upp och avlägsna föroreningar från röken, vilket kan bidra till en bättre luftkvalitet i lokalen.

För att få en jämnare och mer kontrollerad rökproduktion kan man även använda sig av en rökmaskinsdimmer. Dimmern ger möjlighet att justera rökmaskinens rökflöde, vilket kan vara användbart om man vill ha en mer subtil rökproduktion vid vissa tillfällen.

Olika rökmaskinsmedia

Det finns många olika typer av media som man kan köpa till en rökmaskin. Media är den vätska eller gas som används i rökmaskinen för att producera rök. Beroende på vilken typ av rökmaskin man har och vad man önskar att den ska producera för rök, kan det finnas olika media som passar bättre än andra.

En vanlig typ av media som används i rökmaskiner är rökmaskinsolja. Rökmaskinsolja är en specialtillverkad vätska som ger en tjock och mjölkaktig rök när den värms upp. Oljan är ofta långtidshållbar och kan användas i många olika rökmaskinmodeller.

En annan typ av media som kan användas i rökmaskiner är rökgaser. Rökgaser är en gas som ger en lätt och naturligt utseende rök när den värms upp. Rökgaser kan användas i rökmaskiner som är avsedda för att producera en mindre mängd rök, och är ofta mer långtidshållbart än vätskebaserade media.

Det finns även media som ger mer speciella rökfärger, såsom röd, blå eller grön rök. Dessa media är ofta baserade på olika färgämnen och kan användas för att skapa speciella effekter eller för att anpassa röken efter olika teman eller färgscheman.

Det finns också ett antal media som kallas rökmaskinsvätska som innehåller olika blandningar.